TILMELD: Alpetur 2018

TILMELD: Alpetur 2018

Nu er det endelig tur til den store Alpetur til Igls nær Innsbruck, Østrig! Det bliver en kanon tur for alle væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere!

DATO: 13. juli – 21 juli 2018

GÅ TIL ONLINE TILMELDING LIGE HER >>

Info om turen

Kære alle væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere.

Her til sommer er det endelig blevet tid til Alpeturen 2018. Nogen fra kredsen har prøvet det før og for andre vil det være aller første gang, men alpeturen vil blive afholdt samme sted som de tidligere tre gange den er blevet afholdt i 2007, 2010 og 2013. Den vil ligesom de tidligere ture indebære forskellige aktiviteter og dags ture, og tilbyder et fællesskab i kredsen samt i hele landsdelen.

– Lejrpladsen er Østrigsk spejderlejrplads som befinder sig i Igls, ved Innsbruck, lige i midten af den olympiske bobbane.

– Turen afholdes i sommerperioden, fra den 13. – 21. Juli, hvor alle deltagere fra kredsen samlet tager en bus fra kirken der igen leverer deltagerene tilbage den 21. juli.

– Alpeturen er fra væbnere og op efter, og bliver afholdt for hele landsdelen. Dvs. op mod 300 – 400 deltagere fra hele landsdel 6.

– Alle deltagere sover i telte med egen kreds, madlavning foregår over trangia i kredshold (maden udleveres før de enkelte spisetider, for at undgå mad i lejrpladserne). Derudover er der gode toilet og badeforhold der er fælles for hele lejren.

Kort sagt går alpeturen ud på at opleve FDF på en ny og anderledes måde, i fremmede omgivelser og med fællesskaber der rækker længere end blot inden for kredsens rammer. Så husk at sætte kryds i kalenderen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til årets Alpetur, skal disse rettes til kredsens representanter/holdledere eller på landsdelens hjemmeside lige her.

Kasper Solberg: kasper@odense2dyrup.dk, 20 23 30 95

Jonas Bonde: jonas@odense2dyrup.dk,

Skriv en kommentar