Sommerlejr 2017

 

TILMELD DIG SOMMERLEJREN LIGE HER

Kære sommerlejrdeltager.

Hele kredsen skal på cirkus-sommerlejr i år på Nordlangeland.

Her skal vi blive sjove klovne, dygtige akrobater, flotte dyr, magiske tryllekunstnere og flittige teltfolk. Vi sammensætter en formidabel cirkusforestilling som afslutning på sommerlejren, som dine søskende og forældre skal være velkomne til at komme og overvære.

Alt det andet, som hører til en sommerlejr, er der også: køkken-tanter, lejrbål, morgenandagt, vandgang, slikbutikken ”Tutten” og meget, meget mere.

Du må meget gerne tage en ven/veninde med!

Så få dig tilmeldt årets største FDF-oplevelse.

Mange hilsner

Lederne  


Adresse på lejren

Hovborg

Gustav Petersensvej 3

Hov

5393 Tranekær

– det er altid rart at få brev hjemmefra.

 

Kørsel og trailer

Der er afgang fra Dyrup kirke lørdag 29. juli i bus. Fredag den 4. august inviteres dine forældre til at hente dig. Og skulle de have en trailer, bedes de tage denne med, så vi kan få alle vores materialer  med hjem igen. Kryds dette af i tilmeldingen.

Vi mødes den 29. juli kl. 14.00 ved Dyrup kirke.

 

Overnatning

Tumlinge sover inde. Pilte og opefter bedes forberede sig på at overnatte i telt. Når vi kender deltagertallet, får du besked om hvem, der sover inde og hvem der skal sove i telt.

 

Hike

Alle skal medbringe sovepose og liggeunderlag. Vi skal nemlig på hike. Vi vandrer ud til et sted, hvor vi skal overnatte uden for lejren. Derfor er det også vigtigt at du medbringer en rygsæk – se pakkelisten.

 

Valg af cirkusgruppe

Du skal vælge 3 cirkusgrupper, hvor du kommer på den ene af disse. Cirkusgruppen er ikke den gruppe du spiser og sover sammen med. Du (eller dine forældre) får mail sidst i juni, hvis du skal medbringe noget tøj, du skal have med til din cirkusgruppe.

 

Foto

På lejren vil lederne tage billeder, så I derhjemme kan se hvor vi hygger os. Hvis muligt vil vi lægge dem på vores hjemmeside og Facebook-siden i løbet af ugen.

 

Hjemmebagte boller

Vi elsker bagværk. Hvis der er nogle, der vil bage boller til eftermiddagsmad bliver vi rigtig glade. Vi bruger en hulens masse kræfter på sådan en lejr, så vi ønsker os boller, der mætter og giver energi. Sukker får vi rigeligt af i tutten. Skriv det på tilmeldingen, hvis I vil bage til os.
Mobiltelefoni

I denne uge skal vi slappe af og være sammen. Derfor skal tumlinge og pilte ikke tage deres mobiltelefoner med. Forældre kan i nødstilfælde ringe til lejrchefen på tlf. 20 42 70 09. Forældre til lejrens yngste deltagere kan læse mere i folderen ”Tryg på lejr”.

 

Fælles afslutning

Vi vil gerne slutte sommerlejren sammen med jer forældre.
Såfremt vejret tillader det, dækker vi op udendørs. Kl. 17.30 vil grillen være klar. Medbring kød eller pølser til grillen, tilbehør (salat), tallerkner, service samt drikkelse til familiens eget forbrug. Tanterne sørger for bespisning af sommerlejrens deltagere.

Kl. 19.00 samles alle til den store cirkusforestilling efter flaget er taget ned.

Ca. kl. 20.15 vil cirkusdirektør, tanter, seniorer og ledere takke af for denne gang.

Sommerlejrdeltagere, der ikke afhentes på lejren, vil være ved Dyrup Kirke ca. kl. 21.30.

 

Tilmelding og pris

Gå ikke glip af denne fantastiske lejr, bliv tilmeldt NU, dog senest torsdag den 15. juni på dette link: www.odense2dyrup.dk/sommerlejr
Prisen for sommerlejrugen er 775 kr. og det er inkl. tut.
Der gives søskenderabat, idet barn nr. 2, 3, 4 osv. deltager for 725 kr. pr. barn.

 

Betaling

Betalingen skal ske på kontonummer: 2374-0713985929 senest den 15. juni 2017. Skriv: ”Sommerlejr” og deltagernavn(e) i bemærkningsfeltet.
Spørgsmål

Kan rettes til lederne eller lejrchefen Katrine, tlf. 20 42 70 09, katrine@odense2dyrup.dk

 

 

Vi glæder os til at se dig på årets sjoveste lejr!

Skriv en kommentar