Bliv leder

Har du mod på nye udfordringer, der vil styrke dine lederkompetencer og pædagogiske evner i et sjovt, dynamisk og lærerigt miljø? Vil du være med i en kreds, hvor sjov, leg, kreativitet og personlig udvikling er i højsædet? Og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af et fantastisk fællesskab og en kreds i rivende udvikling?  Så har du her muligheden!

Lederne i FDF er de vigtigste personer, og de er helt afgørende for, at børnene får en masse gode oplevelser. Det er dem, der sørger for at skabe et sjovt og lærerigt miljø,  hvor børn og unge mennesker kan tilegne sig ny viden og en masse brugbare færdigheder – konkrete og praktiske såvel som sociale og personlige. Det gælder ikke mindst en lang række sociale, kommunikative og kognitive færdigheder, der har betydning for børnenes identitetsdannelse og personlige udvikling. Vi tror nemlig på, at børns identitet også skabes gennem tilegnelse af  brugbare færdigheder, som er til gavn for dem selv og andre. Desuden giver FDF børn og unge et fast holdepunkt i tilværelsen, og det er ligeså meget de sociale aspekter og fællesskabet, der er i centrum, hvilket er noget, som du uden tvivl kan bidrage til som leder hos os.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab og solidt netværk, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan bruges i mange jobs i erhvervslivet.

FDF tilbyder dig hele tiden et væld af uddannelsesmuligheder og kurser til at blive bedre som leder. Det gælder både de bløde værdier omkring pædagogik og holdninger samt de mere konkrete og praktiske ting som aktiviteter til møder og ture. Uddannelsen er i høj grad praktisk orienteret, og den vigtigste uddannelse er da også den, der finder sted i dagligdagen i kredsen; sammen med børnene og de andre ledere. På den måde bliver du altså godt klædt på til rollen som leder, og du får en masse råd og vejledning med på vejen, som du kan tage med dig videre ud i erhvervslivet.

Har du lyst til at blive leder hos os? I så fald er du altid velkommen til at komme og se, om det skulle være noget for dig.

Kontakt os her