Kredsen

Hvem er vi?

Vi er en stor kreds – faktisk den største på Fyn – bestående af børn i alle aldre samt en stor flok energiske ledere og ildsjæle, der alle brænder for at planlægge nye og spændende møder, som har til formål at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. Vores kerneaktiviteter består blandt andet i friluftsliv, leg, musik og alle mulige former for kreativ udfoldelse. Derudover er vi en traditionsrig kreds, der for nyligt har haft fornøjelsen af, at kunne fejre 90 års jubilæum. Vi har altid et væld af sjove og forskelligartede aktiviteter på programmet, og vi er overbeviste om, at der også vil være noget for dig. Vi tager nemlig også på løb, weekendture i hytte, sover i telt eller bivuak og meget mere.

Kom og vær med. Du er altid velkommen til at komme og se, om FDF er noget for dig!

Hvor holder vi til?

Vi tilbyder FDF i Odense området. Vi har børn fra det meste af Odense SV som strækker sig over Højme, Bellinge, Dyrup og Sanderum.

Vi holder til i kælderlokalerne ved Dyrup Kirke i Odense SV. Her har hver klasse eget mødelokale, hvor der er plads til at lege og være kreativ. Vi bruger dog også meget af tiden ude, hvor vi har et stort udendørsareal til leg, bålaktiviteter og meget andet.

Lidt om FDF

Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, FDF, er en frivillig børne- og ungdomsorganisation, der bygger på et kristent livssyn og værdigrundlag. Selve kernen i FDF er fællesskabet, der dannes mellem børn og voksne gennem ture, friluftsaktiviteter og fantasi. Det handler om at møde hinanden med respekt uanset social baggrund, alder og evner. Plads til forskelligheder er noget, som særligt karakteriserer FDF som organisation, der, med sine over 22.000 medlemmer i 380 lokale afdelinger landet over, er en af Danmarks største og ældste, kirkelige børne- og ungdomsorganisationer. Selvom FDF betegnes som en kristen og folkekirkelig organisation, så er det ikke et krav, at man tror på Gud for at gå til FDF. Det er mere vigtigt for os, at der er plads til både tro og tvivl. Mangfoldighed og solidaritet er begreber, der står helt centralt i FDF.

Er du interesseret i at høre mere eller har du nogen spørgsmål?

Så kan du kontakte os her

bliv-fdfer-banner-klikher